Változások 2012 szeptembertől

Sziasztok! Remélem jól telt és még telik a nyaratok. Az O bashi dojo edzéseinek helyszíne és időpontja megváltozott. Ezeket az „Edzések” menüpont alatt nézzétek át légy szíves! Végre elkészült a […]

Sziasztok!

Remélem jól telt és még telik a nyaratok. Az O bashi dojo edzéseinek helyszíne és időpontja megváltozott. Ezeket az „Edzések” menüpont alatt nézzétek át légy szíves!

Végre elkészült a Csanády utcai termünk, ami nagyon jó hír, viszont hely adottságai miatt bontani kellett a csoportokat. Akinek ez kellemetlenséget okoz, attól mély elnézést kérek.

Ha valaki esetleg nem tud a hétköznapi edzéseken részt venni, de abbahagyni sem akarja a shinkendót, lehetősége lesz hétvégi edzésekre járni. Ezek időpontját előre ki fogom írni, így érdemes lesz figyelni az oldalt illetve a Facebookot.

Természetesen a hétvégi edzéseken részt vehet az is, aki egyébként hétköznapokon is rendszeresen jár.

Az első fél évben lehet, hogy lesz minimális változás, hiszen ahogy használjuk a termet biztosan rájövünk majd néhány dologra, amit lehet jobban is csinálni. Türelmeteket és megértéseteket kérem. (Ezek egyébként a harcművész erényei közé tartoznak, így itt az idő gyakorolni őket. 🙂 )

Szeptemberben találkozunk, addig is minden jót mindenkinek.

Kyoshi Roland