Walbourgi szeminárium Obata Sensei-jel

Kedves Mindenki! Azt gondolom, hogy egy igen eseménydús és edzésekben gazdag évet zártunk az idén is a júliusi Obata Sensei által vezetett szemináriummal. Ezúton is megköszönöm mindannyiótok részvételét. Remélem, legkésőbb […]

Kedves Mindenki!

Azt gondolom, hogy egy igen eseménydús és edzésekben gazdag évet zártunk az idén is a júliusi Obata Sensei által vezetett szemináriummal. Ezúton is megköszönöm mindannyiótok részvételét. Remélem, legkésőbb  szeptember 1-én mindenkivel találkozom a következő szezon első edzésén, a Honvédban.

Mint azt sokan tudjátok, rengeteg erőfeszítést tettünk egy saját üzemeltetésű dojo beindításában, és ez most már csak a földhivatali bejegyzésre vár.

Így sok-sok gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy a központi dojo megnyitásáig, egyelőre a kedd-csütörtöki 20.30-22.00 óráig tartó edzésre vonjuk össze a budapesti két dojo tanulóit. Remélem, ez nem jelent komoly problémát senkinek, és ígérem, hogy amint lehet, visszaállítunk egy korábbi edzésidőpontot azoknak, akiknek ez túl későn van.

Más…

Ez év október 27-30. között Obata sensei szemináriumot tart Walbourgban (Franciaország, Strasbourg mellett), pontos leírást a mellékelt dokumentumban találtok ITT.

A jelentkezéseket szeptember 6-ig (kedd) kérem!

A szeminárium díja a szokásos ny.európai, de a szállás 44 Euróra jön ki /fő/nap, de reggeli-ebéd-vacsorával (kolesz). Ezen kívül, megpróbálok még valamennyi diszkontot is kialkudni a szeminárium díjából is.

Ha 6-8 fő összejön, akkor érdemes kisbuszt bérelni, így az utiköltség is elég olcsó lesz.

Tehát.. Tessék gondolkodni!

Egyéb szemináriumok is lesznek az őszi időszakban, amiket én tartok, ezek dátumáról is folyamatosan tájékoztatlak benneteket. Remélem, minél több hasonló eseményen találkozunk.

Kívánok mindenkinek további jó pihenést (akinek még maradt szabija) és szép nyárvéget!

Üdv: Roland