További hírek a kalligráfi előadásról!

Üdvözlet mindenkinek! Nikolasz mester az alábbi üzenetet küldte nekem: „Közben összeállt az előadás, a bemutató és az oktatás teljes tartalmi elképzelése is. Az előadáson röviden felelevenítjük a zen és a […]

Üdvözlet mindenkinek!

Nikolasz mester az alábbi üzenetet küldte nekem:

„Közben összeállt az előadás, a bemutató és az oktatás teljes tartalmi elképzelése is.
Az előadáson röviden felelevenítjük a zen és a harcművészet kapcsolatának fontosabb pontjait, amelyekről nagyrészt tavaly is beszéltünk, majd Yamaoka Tessu életén, harcművészetén, tanításain és kalligráfiáin keresztül tovább mélyítjük azokat.
A kalligráfia bemutató kimondottan Yamaoka Tesshuhoz kapcsolódik majd és olyan témákat viszek, amelyek az ő szellemiségét, gondolatait mutatják be. A helyszínen eredeti kalligráfia papírra írok majd, 35×136 cm-es méretben, amelyeket meg is lehet vásárolni csak aznap 8000 Ft-ért. Emellett viszek magammal a csatolt képen látható négy, 40×75 cm-es vászonra írt kalligráfiát, amelyeket szintén erre a témára készítettem és aznap 5000 Ft-ért megvásárolhatóak lesznek.
A kalligráfia gyakorlás során megismerkedünk az alapokkal, alapvonásokkal a 8 alapvonást tartalmazó kanji segítségével, amely remélem segíteni fog mindenkinek abban, hogyha szeretne elmélyülni a gyakorlásban, akkor megfelelő támaszt nyújtson.
Hogy elég eszköz legyen nálunk, kérlek segíts nekem abban, hogy hány résztvevőre számíthatunk!”

Kérlek jelezzétek felém, hogy kit érdekel az előadás, küldjön egy emailt nekem, ha ez nem nagy kérés:

Zubor Sándor