Tatabányai Kuro Bashi Dojo Programok/Edzések

Üdv Mindenkinek! Remélem kipihentétek Obata Kaiso szemináriumát. Röviden felvázolnám az augusztusi kezdéstől októberig tartó tervezett programjainkat és a tervezett edzésidőpontokat. 1. Kerti Party Bajon, augusztus 16. szombat, délutántól lehet jönni, […]

Üdv Mindenkinek!

Remélem kipihentétek Obata Kaiso szemináriumát.

Röviden felvázolnám az augusztusi kezdéstől októberig tartó tervezett programjainkat és a tervezett edzésidőpontokat.

1. Kerti Party Bajon, augusztus 16. szombat, délutántól lehet jönni, Kovács Balázzsal egyeztetve.

Minden shinkendokát szívesen látunk vendégül egy tál lecsóra. Amennyiben inni is  akarsz azt azért hozz magaddal. 🙂

2. Edzőtábor Pusztamarótón, augusztus 20-24.

Shinkendo, kempo, TRX edzések és lehet íjászkodni, verseny is lesz!

Az íjászverseny szabályát a helyszínen ismertetem, a nevezési díj a tavalyi, nem emelem a limitet, a nyertes mindent visz, természetesen lesz érem, kupa.

3. Az első edzés időpont/megbeszélés Tatabányán augusztus  28. csütörtök 18 órától a 30 évesek parkjában, eső esetén valami műintézményben (egy közeli kocsmában :).

4. A szeptemberi edzések terveim szerint már a főiskola tornatermében lennének, hétfő és csütörtök, előreláthatólag 19 órától.

5. Folytatjuk vártúránkat! Október 04. szombat, Mórról indulunk reggel, cél a Csókakői vár, majd érkezés vissza Mórra, ahol mit ad Isten éppen borfesztivál lesz. 🙂 (részletek később)

6. Gáncs Nikolasz sodo mester tart nekünk egy előadást a sumie-ről  (japán tusfestészet), ez még október hónapban (pontos időpont később, de mindenképpen hétvégén), az előadás után gyakorlási lehetőség (bambusz, szilva és cseresznyevirág, orchidea).

Kuro Bashi Dojo

Zubor Sándor