Kedves Mindenki!

 

Ezúton kívánok Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet! Figyeljétek a blogot, mert ha minden jól megy, lesz egy kis Óév búcsúztató a két ünnep között.

Januártól a pénteki instruktori edzések felfüggesztésre kerülnek egy időre. Helyette minden hónapban két szombaton lesz ezírányú „továbbképzés”.

Ebben az évben már a dojók száma meghaladta a 10-et országszerte, ami nagyon jó. De így sajnos nincs elég hétvége, hogy mindenkivel legalább havonta egyszer találkozzak, ami viszont nem jó…

Ezért azt találtam ki próbaképpen, hogy mindan hónapban Budapesten két alkalommal szombatonként lesz lehetőség arra, hogy találkozzunk egymással egy rövid szeminárium keretében. Nem azért, mert én Budapesten lakom, hanem azért, mert ez a város van az ország közepén, és így mindenki számára egyforma a  lehetőség. (pl. a békéscsabai csapatnak jóval körülményesebb eljutni mondjuk Szombathelyre, és fordítva).

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy sokkal szélesebb körben lesz lehetőségünk megismerni egymást, és gyakorolni a más dojoból érkezőkkel, ami fejlődés szempontjából igen hatékony, és izgalmas is.

Így január hónapban a következő időpontokban lesz edzés: 9-én és 30-án. Az edzések időpontja és programja mindig ugyan az lesz. Tehát: 11.00-13.00 és 14.00-16.00 óráig.

Az instruktorok mindkét edzés első órájában együtt dolgoznak a többiekkel, a második órában szeparáltan egymással.

Számítok minden egyes klub részvételére! Természetesen azt szeretném, ha minden egyes edző, minden alkalommal ott lenne, de ha esetleg az oktatód nem is tud eljönni, a Te részvételed legalább annyira fontos.

A részletekről ki-ki tájékozódjon a dojojában, vagy keressen engem személyesen, akár telefonon (06303573834) vagy emilen.

Pihenjetek és egyetek-igyatok bőven a szünetben, januárban találkozunk.

Üdvözlettel.

Lajos Roland