Sziasztok!

 

Boldog Újévet mindenkinek!

A BSE első idei edzése január 5-én lesz.  Január 9-én a szombati szeminárium után, összejövünk egy rövid Újévi koccintásra a 7.ker. Rákóczi út 57. szám alatti Dreher sörözőben (egy kori Dreher a’sszem 360.-, kaja nincs, csak némi melegszendvics, de azt nem javaslom). Részleteket megbeszéljük a szemináriumon.

 

Az Obata Kaiso által vezetett lengyel szeminárium programját csatoltam (.pdf + .doc).Kérek mindenkit, hogy idejében jelezze a részvételi szándékát nekem, az info@shinkendo.hu címen. Jelentkezési határidő: 2010. február 25.

A magyarok részvételi díja lengyel barátaink jóvoltából 80 Euro/fő. Szállás 12 Euro/fő/éjszaka, a hotel 100m-re van az edzésektől.

Utazás egyénileg. Gliwice kb 600-700 km Budapesttől, ami azt jelenti, hogy ha beleszámítjuk a magyar, a szlovák és a cseh autópálya-matricát, akkor az utazás költsége max. 40-42.000.- Ft (10 literes fogyasztással százon, 3 fő esetén egy autóban, max. 14.000.- Ft fejenként). Javaslom az autót, mert a vonat drágább (kb. 100 Euro/fő), hosszabb és körülményesebb (Krakkóig lehet eljutni Budapestről, majd helyi járattal Gliwicébe) .

Letölthető doksik: infók, regisztráció

Üdv: Roland