Szemináriumi bentlakóknak

Kedves „Uchideshik”! (értsd: az edzőtábor alatt dodzsóban lakó sztyudentók) Néhány javaslat az ottani élet kényelme érdekében: – elektromos szúnyogriasztó!!!! Az idén ezekből a „kedves” kis rovarokból számtalan van, hála a […]

Kedves „Uchideshik”! (értsd: az edzőtábor alatt dodzsóban lakó sztyudentók)

Néhány javaslat az ottani élet kényelme érdekében:

– elektromos szúnyogriasztó!!!! Az idén ezekből a „kedves” kis rovarokból számtalan van, hála a kiadós esőzéseknek. Amikor éjszaka a füledbe zümmögnek, és jól összecsipkednek, az alvásod minőségét erősen negatív irányba rontják. Nem leszel pihent az edzésekre, ami rossz, plusz folyamtosan viszketni fog, ami szintén rossz… :)) Ezért javaslom, hogy az elektromos dugaljak nagy százalékát foglaljátok el a riasztókkal.

– elektromos főzőlap. Így némi melegételt is lehet készíteni.

– vízmelegítő. Teához, kávéhoz.

– hosszabbító

– tányér, pohár, evőeszköz

– hálózsák

– kispárna

– WC papír

– tisztító- és tisztálkodó szerek

– elsősegély-csomag, gyógyszerek

– kalciumos pezsgőtabletta, ha esetleg valami megcsíp, és csak most lettél rá allergiás

– TB-kártya, és egyéb igazolványok

– Shinkendo Pass

És minden más, ami eszetekbe jut…

Kérek mindenkit, hogy nagyon-nagyon vigyázzunk a rendre, és ne tegyetek tönkre semmit. Erre figyelmeztessetek másokat is. Tudom, hogy esténként a sörözés elengedhetetlen, kapcsolatépítés szempontjából, de tartsatok mértéket. Az esetleges ön- és közveszélyes elemeket, kísérjétek el aludni időben.

Tavaly egy hűtő sajna tönkrement. Az idén kapunk egy másikat, de ebből nem lesz rendszer… Ezen kívül, az én magántulajdonú hűtőmet is a köz használatára kölcsönbe adom. Amennyiben valamelyik véletlenül tönkremenne, azt bizony ki kell majd fizetni.

Légyszíves a külföldiekre figyeljetek oda, segítsetek nekik, amiben csak lehet illetve a komolyabb alkohol-kultúrával és hagyományokkal rendelkező baráti népeket, ne hagyjátok randalírozni. Eddig sem volt ilyen, de lehet, hogy az idén mindenki stresszesebb kissé. :))

Kérem, hogy az edzőterem, minden reggel 8.30-ra legyen felmosva, és ebben mindenki munkájára számítok!!!!!!!!

Kívánom, hogy minden menjen rendben, és érezzétek nagyon jól magatokat! A szállást szerda estétől lehet elfoglalni, és vasárnap estig lehet maradni. Aki nagyon szeretné, az hétfőig is igénybe veheti.

Gambatte: Roland